Lägenheter till salu i Kas / Kalkan regionen

Lyx-lägenhet i Kalkan till salu

Denna fullt möblerade 3 sovrum (alla med badrum) i Kalkan har en fantastisk utsikt från alla rum, dess upphöjda position ger dig långtgående vyer.

Det ligger i ett komplex av bara 5 mycket tysta och privata lägenheter med en stor gemensam pool och en rymlig solterrass. Det är bara en 7 minuters promenad till byn.

Total boyta exklusive balkonger är 130m2.
Vackert inredda
3 stora sovrum alla med A/C, badrum och balkonger. Två av sovrummen liger på 2.a våningen och sovrummet på översta våningen har en takterass.

Stort modernt kök med matplats, satelit TV-system, DVD och CD-spelare. Stort badrum i vardagsrummet. Rymlig takterass med bekväma sittgrupper och fantastisk utsikt.
Helkaklad pool med 2 uppsättningar av steg och en sluttande botten så den kan avnjutas av både simmare och icke simkunniga. Rylig poolterass med solstolar av hög kvalite.
Pooldusch och kvällsbelysning.

Pergola med mycket skugga och mjuk sittplatser.
Center / Kas/Kalkan 3 Rum 130 m2 3 Badrum
Mer
Info

Kalkan lyxvilla till salu

Det här är en av de mest rymliga fastigheterna i Kalkan - en underbar 4-6 sovrum villa omgiven av en miljö med en frodig fin trädgård (450m2), med spektakulär panoramautsikt över Kalkan-bukten och de omgivande bergen.

Fastigheten är 1265m2 och det finns ett alternativ på en mindre obebyggd tomt bakom denna egendom (765m2).

4 stora rum med egna badrum; 2 extra sovrum möjligt - det stora sovrummet har en importerad mahogny parkettgolv och en angränsande garderob / omklädningsrum. Huvudbadrummet har dubbla handfat, en jacuzzi, dusch, toalett, bidé och en separat raknings område.

5: e gäst badrum med specialgjorda skåp

Separat kontor

Separat matsal
Center / Kas/Kalkan 6 Rum 350 5 Badrum
Mer
Info

Rymlig lägenhet projekt med varsin privata pool

Off plan 2 och 3 sovrums lyxiga lägenheter med egen privat pool. De kommer att ha ett mycket bra läge mycket nära till centrum och alla bekvämligheter.
Center / Kas/Kalkan 3 Rum 130 m2 3 Badrum
Mer
Info
  • 1

Visningsresa